Επικοινωνία, πληροφορίες, μηνύματα, απόψεις

Αγαπητοί επισκέπτες, φίλοι και εραστές της ιστορίας, των ναυαγίων, του βυθού και των καταδύσεων. Στην ενότητα αυτή μπορείτε να αφήσετε τα μηνύματα σας και τις απόψεις σας για την αποστολή του S/S Burdigala Project, καθώς επίσης να παραθέσετε ή να ζητήσετε πληροφορίες που σχετίζονται ή αφορούν το ναυάγιο και τις καταδύσεις σε αυτό. Σε περίπτωση που τα μηνύματα ή οι ερωτήσεις σας αφορούν προσωπικά δεδομένα ή δεν θα θέλατε να γίνουν δημόσια γνωστές, θα σας παρακαλούσαμε να επικοινωνήσετε με την ομάδα μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση dimitrigalon@yahoo.de.

Σας ευχαριστούμε

Η ομάδα του S/S Burdigala Project

4 Responses to “Επικοινωνία, πληροφορίες, μηνύματα, απόψεις”

 1. Γιώργος Κυπραίος Says:

  Ολόψυχα σας εύχομαι καλή επιτυχία!
  Την αξίζετε άλλωστε και με το παραπάνω.

  Γιώργος

 2. Λ. Σιβρή Says:

  Καλή επιτυχία σε όλη την ομάδα!!!!!!

  Λ. Σιβρή

 3. Λιλη Καραμανου Says:

  Αργησα πολύ να κάτσω να σας γράψω, αλλά έστω και αργά θάθελα να σας εκφράσω , πραγματικά, ειλικρινά και θερμά συγχαρητήρια για όλες σας τις προσπάθειες. ΄Εχει καταντήσει πλέον ηρωικό να θέλει κάποιος να προσφέρει κάτι καλό και ενδιαφέρον στην Ελλάδα. Εχετε πολύ δρόμο μπροστά σας και σας εύχομαι να συνεχίσετε με την ίδια υπομονή, επιμονή και όραμα. ΄Οσο για τα γραφειοκρατικά καλά κάνετε και δεν τα αναρτάτε στην Αγγλική γλώσσα. Πιστεύω όμως οτι ολη η προηγηθείσα γραφειοκρατική ταλαιπωρία , αλλά και αυτή που θα γίνει, θα πρέπει να γίνει γνωστή και στην ιστοσελίδα αλλά και ΑΛΛΟΥ με ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ καθαρά… μήπως ιδρώσει κανένα ευήκοον ούς……. Ευχαριστώ πολύ Λίλη Καραμάνου

  • beracuda Says:

   Αγαπητή Λίλη,

   Ευχαριστούμε θερμά για τα καλά σου λόγια και το ενδιαφέρον και τις θετικές υποδείξεις. Λόγια σαν και τα δικά σου εμψυχώνουν την ομάδα μας ενώ συνεχίζουμε τις προσπάθειες μας για διαφάνεια πάνω και κάτω από το νερό!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: